Opdrachtgevers

Het inhuren van een verkeersregelaar bij ons kent vele voordelen.

Verkeersregelaars inhuren?

Het inhuren van een verkeersregelaar bij ons kent vele voordelen. Wij staan garant voor de juist opgeleide verkeersregelaars voor uw projecten.
Onze verkeersregelaars werken inmiddels al vele jaren in het vak en hebben hier ook bewust voor gekozen.
Met de zelfde passie en liefde voor de werkzaamheden en het resultaat. Veilig voor alle weggebruikers en waar het kan, dynamisch geregeld.

Onderaanneming

Onze verkeersregelaars vinden het prima om in de onderaanneming, of middels collegiale doorlening te werken. Immers het maakt niets uit welke jas je aan hebt, maar om het werk dat je doet. Onze medewerkers weten wat er verwacht wordt en vaak kennen ze onze klanten goed en anticiperen hierop.
Gewoon lekker werken met elkaar, immers je hebt elkaar nodig in de drukke tijden. Wij staan graag voor u klaar! Onze planner regelt het graag voor u.

Hospitality

Een te vaak onderschat gedeelte van een goede verkeersregelaar is de uitstraling van service en hospitality.
Immers de weggebruikers en uw infra medewerkers moeten worden ontzorgt . Vaak wordt dit gezien als twee aparte werelden met een ieder zijn/haar eigen belang.
Een scherpe blik voor deze situaties van de verkeersregelaar kan u daarbij helpen! Wij staan garant voor ervaren verkeersregelaars die u graag helpen in hospitality en dienstverlening!

Geen reclame

Onze verkeersregelaars dragen geen reclame op jassen broeken en of auto’s. Het is uw project.
Onze verkeersregelaars houden zich afzijdig van uw klant en weten het belang van uw organisatie goed te vertegenwoordigen. U stelt de vraag en eisen, wij ontzorgen en geven de vereiste dienstverlening. Wij staan garant voor echte vakkrachten op uw projecten. 

Contact?

WhatsApp chat