Over ons

Mijn Verkeersregelaar is door haar organisatorische flexibiliteit steeds sterker vertegenwoordigd.

Ons verhaal

Mijn Verkeersregelaar is door haar organisatorische flexibiliteit steeds sterker vertegenwoordigd.
Opdrachtgevers en professionals vinden steeds beter de weg naar ons toe.
Door onnodige kosten zoveel mogelijk te mijden zijn wij in staat (bijna) altijd een prima prijs-kwaliteit verhouding te verkrijgen. Dit doen wij door eigenlijk zoveel mogelijk digitaal af te handelen. Van offerte tot en met de plaatsing en bijna alle overeenkomsten. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar is ook nog eens milieuvriendelijk.

De medewerkers van Mijn Verkeersregelaar zijn en voelen zich volledig thuis in de branche. Doordat de medewerkers hebben gekozen voor dit vak, zijn zij niet alleen bewust van hun verantwoordelijkheid, maar tevens gemotiveerd in wat zij doen. 

De Vestigingsdirecteur kan bogen op meer dan 25 jaar werken in de Flexbranche. Maar ondanks deze ervaring staat hij ook gewoon op de weg als het moet. Alleen door een scherp toezicht op de uitvoering kan Mijn Verkeersregelaar voldoen aan hetgeen is afgesproken met de opdrachtgever.

Natuurlijk kent u als ondernemer/onderneming uw eigen organisatie met de specifieke wensen en eisen het beste. Wij zijn erop gericht deze kennis te verkrijgen om u het beste van dienst te kunnen zijn. Hoe meer wij weten van uw organisatie des te meer kunnen wij de wensen en eisen van onze professionals koppelen aan de juiste werkzaamheden. Een happy werknemer is namelijk een productieve werknemer en een productieve werknemer geeft weer een happy ondernemer/onderneming.

Ons Doel

Ons doel is simpel en daarmee ook duidelijk als het gaat om onze werkwijze. Als iemand onze opdrachtgevers of professionals vraagt: ”Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?” Moet het antwoord zijn: “Gewoon geregeld met Mijn Verkeersregelaar.”

Jan Spitsbaard & Frank van Haren

Waarom werken met Mijn Verkeersregelaar?

Als eerste feit gaat u dan werken met een professionele en bevlogen ondernemer en onderneming. Wij hebben niet alleen “oog” voor onze opdrachtgevers, maar hebben ook de mogelijkheid om onze mensen juist in te plannen door goed naar ze te luisteren en altijd de overweging te maken hoe duurzaam is dit voor alle partijen.

Maar natuurlijk ook:

  • – Iedere opdrachtgever en Professional krijgt een eigen inlogportal waar uren, facturen/loonstroken, brieven en contracten en contact momenten welke wij hebben worden vastgelegd en bewaard om later nogmaals in te zien. Dit voorkomt onduidelijkheden. (1e kwartaal 2019)
  • – Uiteraard voldoet Mijn Verkeersregelaar aan de gebruikelijke clichés waar elke bemiddelingsorganisatie zich op beroept; Flexibel, juiste kandidaat, bereikbaar ook na 17:00 uur, etc.

Meer informatie?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Klik dan op de contact knop om het opdrachtgevers formulier in te vullen.

WhatsApp chat